Du er landet på Suttesnor.dk, det helt rigtige sted at finde Konges Sløjd suttesnor. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Konges Sløjd suttesnor tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Konges Sløjd Suttesnor 2-pak Ciel Magique Bleu

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Luksusbaby Danmark.

Her kan “Konges Sløjd Suttesnor 2-pak Ciel Magique Bleu” fås til 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pakke med 2 praktiske suttesnor fra Konges Sløjd lavet i økologisk bomuld med det fine print Ciel Magique Bleu. Suttesnorene har en praktisk metalclips, som fastgøres på barnets tøj og sørger for, at sutten altid er lige i nærheden og ikke falder på jorde…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

2: Konges Sløjd Suttesnor 2-pack Blue Blossom Mist NOOS

Anden anbefaling har vi fundet hos Luksusbaby Danmark, hvor du kan købe Konges Sløjd Suttesnor 2-pack Blue Blossom Mist NOOS til kun 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
De fineste suttesnore til de små.
Disse i en fin naturfarve med blåt blomsterprint.
Der er en fin rund træklips til at sætte på tøjet.
100% økologisk bomuld 2-pack Husk at følge vaske- og brugsanvisningen…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

3: Konges Sløjd Suttesnor Jardin De Fleurs

Næste anbefaling er “Konges Sløjd Suttesnor Jardin De Fleurs”.

Dagens bedste tilbud på “Konges Sløjd Suttesnor Jardin De Fleurs” har vi fundet hos Luksusbaby Danmark hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sød og praktisk suttesnor fra Konges Sløjd lavet i økologisk bomuld med det fine print Jardin de Fleurs. Suttesnoren har en praktisk metalclips med træknap, som fastgøres på barnets tøj og sørger for, at sutten altid er lige i nærheden og ikke falder på j…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

4: Konges Sløjd Suttesnor 2-pack Dino NOOS

Sidste produkt på vores liste er Konges Sløjd Suttesnor 2-pack Dino NOOS som vi har fundet til 149,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
De fineste suttesnore til de små.
Disse i en fin naturfarve med sødt dinoprint.
Der er en fin rund træklips til at sætte på tøjet.
100% økologisk bomuld 2-pack Husk at følge vaske- og brugsanvisningen…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Konges Sløjd suttesnor i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Konges Sløjd suttesnor:

Dyreste Konges Sløjd Suttesnor på listen er Konges Sløjd Suttesnor 2-pak Ciel Magique Bleu fra Luksusbaby Danmark med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Suttesnor er Konges Sløjd Suttesnor Jardin De Fleurs som du kan købe for 99.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 50 kr.
Ovenstående Konges Sløjd Suttesnor data og priser er hentet fra 4 butikker (Luksusbaby Danmark, byhappyme.com, Børnenes Kartel, Stokværk). Alle Konges Sløjd Suttesnor tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Suttesnor guides:

Fandt du ikke det rigtige Suttesnor blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Suttesnor: